Першого заступника міського голови на Луганщині затримали за хабар – прокуратура

Першого заступника міського голови на Луганщині затримали під час отримання неправомірної вигоди, заявили 17 жовтня в Офісі генерального прокурора.

«За даними слідства, посадовець вимагав від товариства з обмеженою відповідальністю «відкат» у розмірі 10% за визнання підприємства переможцем тендеру та укладення договорів на виконання робіт з благоустрою території міста. Він отримав від місцевого підприємця 46 тисяч гривень хабаря за підряди на капітальний ремонт тротуару та облаштування скейт-парку», – йдеться в повідомленні.

За даними ОГП, чиновника затримали «у службовому кабінеті під час одержання усієї суми неправомірної вигоди».

Напередодні Зеленський анонсував, що 25 жовтня на виборчих дільницях під час місцевих виборів українцям поставлять «п’ять важливих питань» про те, що «раніше нас ніколи не питали» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Чи потрібне довічне ув’язнення за корупцію?»: Зеленський назвав перше питання на опитуванні 25 жовтня

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу, заявили в ОГП.

Про те, заступником мера якого міста є затриманий, не повідомляють.

За повідомленням ОГП, слідчі дії проводили Головний відділ боротьби з корупцією й організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях і Рубіжанський відділ поліції ГУ Нацполіції в Луганській області за процесуального керівництва Сєвєродонецької місцевої прокуратури.

Ще новини

Leave a Comment